Kişisel Web Blog

Yurt dışında faaliyetini büyütmeyi planlalayan Tuşla adını Connexease olarak yeniledi

27.12.2018
306
Yurt dışında faaliyetini büyütmeyi planlalayan Tuşla adını Connexease olarak yeniledi

ILK OLARAK 2013 yılında karşımıza meydana çıkan, çağrı merkezi aramalarında beklemeye son veren Tuşla, yurt haricen da faaliyet göstermeye başladı. Tuşla, yurt dışı operasyonlarını göz önünde bulundurarak daha global bir ad seçti ve adını Connexease olarak güncelledi.

Connexease nedir?

Connexease’den kısaca dile getirmek icabında; WhatsApp, Facebook Messenger, Mail, Live Chat, Telegram ve Twitter DM gibi yazılı irtibat kanallarının tamamının yönetilebildiği ve ansızın pozitif müşteri temsilcisi ile yönetilebildiği bir sistem. Connexease, bilhassa WhatsApp odağında faaliyet gösteriyor. Teşebbüs temelde, firmalar ile onların müşterilerini WhatsApp’ta buluşturuyor.

2017 yılını 14 milyon mesajla tamamlayan Connexease, eski adıyla Tuşla, 2018 yılında ise 75 milyon mesaja ulaştı ve takriben 6,5 milyon tekil alıcı ile direkt WhatsApp üzerinden iletişime geçti. API ve Webhook desteği ile 17 milyon mesaj, Connexease kullanıcılarının kendi içlerinde kullandıkları sistemlere işlendi. 3 ay önce yayına aldıkları bot sistemi ile de 3 milyon mesaj girişimin bot altyapısı kadar gönderildi.

Toplam gelirin yüzde 30’u yurt dışından

2018 yılında Orta Doğu operasyonunu oluşturan ve toplam gelirlerinin yüzde 30’unu yurt dışından sağlamaya başlayan Connexease, derhal 108 işyeri ve 600’den artı tip temsilcisi göre kullanılıyor. Jurnal mesaj adetleri an itibarıyla 300 bin sınırlarında olan girişimde, kullanıcılar, kendi istekleri doğrultusunda bu sistemi ayrıntılarıyla on-premise kullanabiliyorlar. Connexease’in ilave olarak yurt dışı firmaları için Official WhatsApp Business API’sini sisteme entegre ettiğini ve geçen ay, Connexease’i kullanan 4 firmanın bu şekilde, WhatsApp tarafından sağlanan onaylama ikonu ile etkinlik gösterdiğini belirtelim.

Çağrı merkezi çözümü

Çağrı merkezi özelinde ise WhatsApp’tan irtibat kuran kişilerin yalnızca yüzde 3’ü 1 haftalık sürede firmayı çağrı merkezinden her tarafta aramış, dolayısıyla kişilerin yüzde 97’si WhatsApp üzerinden işlemlerini tamamlamış. Connexease hem, WhatsApp üzerinden satmak yapan çoğu e-ticaret firmasına da çeşitli entegrasyonlarla asistan oluyor. Şu an sistemi kullanan firmaların yüzde 40’ını doğrudan doğruya e-ticaret firmaları oluşturuyor.

WhatsApp üzerinden satmak yapan firmalara bakıldığında ise jurnal 10 binin üstünde sipariş doğrudan doğruya girişimin sistemi aracılığı ile işleniyor. Ayrıca yazılı kanallar üzerinden geri bildirim özelliğini de Connexease’in bu sene yayına aldığı yeniliklerden biri. Feedback ile kullanıcılara iletişime geçtikleri kanal üzerinden değerleme soruları gönderildi ve yüzde 17 değişim oranını yakaladıkları sistemde tatmin puanı da 4,2/5 olarak açıklandı.

Connexease’in 2019 yılında ayrıca yatırım turunu kapatmayı ayrıca de product yelpazesini genişletmeyi planladığını da belirtelim.

Connexease Tuşla

Favorilere Ekle

ETİKETLER: ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Hasan ZANBAK Copyright © 2018 - All rights reserved