Kişisel Web Blog

Vebitcoin 1 yaşında! İşlem komisyonlarını “0” sıfırladık!

26.12.2018
456
Vebitcoin 1 yaşında! İşlem komisyonlarını “0” sıfırladık!

Yeniden böyle hoş bir kış ayında, minik bir büro içinde başlayan maceramıza, altyapısını tamamladığımız, çalıştığımız bir sektörde öncü olmak için kollarımızı sıvadık. Önceliğimiz daima alıcı memnuniyeti oldu, ekibimiz durmadan çalışma yaparak, ürünümüzün, hayalimizin gelişmesinde öncü oldular. Takım olarak fedakarlıklarımız başarımızın başlıca anahtarı oldu. Kurulduğumuz günden bu zamana kadar kesintisiz artan ve güven veren bir kurum olma yolunda ilerledik, ilerliyoruz. Geçmişe şöyle bir baktığımızda yaptığımız hatalar ve kazandığımız başarılar bizlere kat kat tecrübe olarak geri döndü. Kendimize niyet olarak belirlediğimiz kalite ve zirvenin birleştiği noktaya içten bu birikimlerimizi de kullanarak artık daha belirlenmiş adımlarla ilerlemekteyiz. Natürel ancak bu faktörlerin açık havada, fiilen başarılarımızın mihenk taşı olan ve kurulmamızın asıl amacı olan sizler ise bu yolda bizleri yalnız bırakmadınız. Vebitcoin ailesi olarak siz değerli yatırımcılarımız ile birlikte bu ekosistemin bir parçası olmaktan defalarca gurur duyduk ve duymaya devam edeceğiz.

Geçen bir sene her tarafında sistemimizde yapılan güncellemeler ve yeniliklere biraz daha yakından görmek istediğimizde ise gördüklerimiz bizlere ayrı bir gurur vermektedir. Blockchain dünyasında sadece bir borsa olarak kalmamak namına bu demin yeni büyüyen ekosistemde yerimizi edinmek için sürekli bir arayış içerisinde bulunduk, katıldığımız toplantılar, kendi alanımızda yaptığımız araştırmalar ile ekosistemi daha iyi anlamak adına önemli yatırımlarımız oldu. Ülkemizde bu teknolojilerin kullanılmasında öncü edinmek için gereken çalışmalara katıldık ve katılmaya devam edeceğiz.

Borsamızda kullanılan teknolojileri kesintisiz aktüel tutmaya çalışarak yeniliklere ve dünya standartlarına yerinde bir borsa edinmek için elimizden geleni yaptığımızı sizlere göstermek istedik.

Son yapılan güncellemeler ile birlikte işlevselliğin artırılması hedeflenmiş olup, aldığımız dönüşler ile bu çalışmanın da başarıya ulaştığını candan söyleyebiliriz. Uzun zamandır mobil arayüzümüzün nasıl olması gerektiği hakkındaki görüşler bir araya getirilerek, ortaya çıkardığımız ürün baştan sona verimliliği ve olması gereken sürat faktörünü kombine ettik. Görsel gösterimlerin gücüne inandığımız için, özellikle grafik çalışmalarının önemini vurgulamak adına gösterimleri optimal olarak ayarlayarak, analizlerinizi kolaylaştırmanızı hedefledik. Alt fakat gelir olduğu gibi kayıpların da olduğu bu dünyada, kayıplarınızın bizim kaybımız olduğu fikrinden yola çıkarak hasar erteleme özeliklerini bir seviye daha yukarı taşıyarak, yatırımlarınızın kontrolünün iyice sizde olduğunu kabul ettirdik. Emniyet sistemimiz ile monitör edilen tüm işlemler tamamen yatırımlarınızın bizlerle birlikte güvende olduğunu bir kez daha kanıtladık. Dünya’nın önde gelen teknoloji firmaları ile yaptığımız anlaşmalar tamamen bu süreci yönetmekten de gayet keyif aldık diyebiliriz. Işlem mesai aralığımızı haftanın her günü, günün yirmi dört saatine taşımamız ile birlikte büyüyen kadromuz artık sizlerin tüm isteklerini rahatça karşılayabilmektedir.

İlerlediğimiz bu yolda yalnız olmadığımızın bilincini taşımaktayız. Eğer Vebitcoin bugün bu çalışmaları yapıp, ekosistemde öncü bir pozisyonda yer aldı ise bunun tekrar sizlerin baştan sona olduğunu biliyoruz.

Önümüzde hemen şimdi aşılmamış engeller, bilinmeyen sular olduğu kesin. Fakat bugün bunları geride bırakarak keza yaş günümüzün mutluluğunu sizlerle paylaşmak ayrıca de yeni gelen yılın umudunu hissetmek amacı ile siz değerli yatırımcılarımıza küçük de olsa bir etkinliği duyurmanın sevincini yaşıyoruz.

– Yeni yılın neşesi ve huzurunu beraber yaşamak amacı ve ilk galibiyet yılımızı doldurmanın gururu ile 2 Ocak 2019 tarihine dek vebitcoin.com üzerinde yapılan tüm marketlerimizdeki değiş tokuş komisyonlarının kaldırılması kararını almış bulunmaktayız. Yeni yılda bizim en büyük kazancımız sizler oldunuz. Umarız fakat daha nice maceralarda birlikte yürürüz.

Dikkat: Bu kampanya 18.12.2018 ile 02.01.2019 aralarında market işlemlerine açık bütün ürünlerde geçerlidir. Bütün marketlerde yapılan işlem komisyonları 0,000001 Faturalandırma bedeli gerçekleştirilecektir. Kampanyanın Bütün hakları ve zorunlu gördüğü takdirde iptal edilmesi Vebitcoin Teknoloji Danışmanlık ve Dış. Tic. A.Ş. yetkilidir.

vebitcoin

Favorilere Ekle

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Hasan ZANBAK Copyright © 2018 - All rights reserved